Novi trailer za Sniper Elite 3 prikazuje X-Ray Killcam

Novi trailer za Sniper Elite 3 prikazuje X-Ray Killcam

U novom traileru za Sniper Elite 3, developeri iz Rebelliona objašnjavaju točno na koji način će funkcionirati novi i “uvelike poboljšani” X-Ray Killcam. Posebno je zanimljivo na koji način sami developeri opisuju taj aspekt gameplaya.

Slično kao i u prijašnjim Sniper Elite igrama Killcam je davao usporeni snimak netom počinjenog ubojstva ukoliko je ono bilo posebno precizno, odnosno ako je zahtjevalo više vještine od “običnih”. Sada je taj aspekt igre dodatno poboljšan pa ćete detaljnije nego ikad dosad moći vidjeti pravu štetu koju vaš metak čini na onim nesretnicima na koje ste ga ispalili.

Na videu sve to izgleda jako dobro, no nameće se pitanje koliko će zamorno postati gledati usporeni snimak svakog drugog, petog ili desetog ubojstva. S obzirom da su developeri sami izašli u javnost sa informacijama o tome koliko je truda uloženo, vjerojatnost je da će se i forsirati tokom igre. Nadamo se samo da neće negativno (odnosno zamorno) utjecati na gameplay koji je bio dosada u serijalu solidan. Sniper Elite 3 očekujemo u drugom kvartalu 2014.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:11