Nova Battlefield Heroes mapa - Coastal Clash

S jedinog brdašca na mapi može se pokrivati veliko podrućje

Iako igra još nije službeno izašla iz zatvorene beta verzije izdana je još jedna mapa – Coastal Clash. Ime joj je dao jedan od igrača tj. beta testera što pokazuje koliko DICE i EA ulažu u community kada je riječ o Battlefield Heroesima. Mapa je prilično mala i dinamična pa su je neki odmah zavoljeli, a oni koji više vole tenkove i avione zamrzili.

Related content

Mala mapa sa vjetrenjačom

Na sredini mape se nalazi velika vjetrenjača. U nju na žalost ne možete ući niti se popeti kao primjerice na svjetionik na Seaside Skirmish mapi. Vjetrenjača (koja se naravno vrti) je ograđena vodenim kanalom sa tri strane (koji se ulijeva u more) i cestom tj. mostovima sa četvrtke. Ispred nje se nalazi jedna od četiri zastave i većina borbi se odvija upravo na toj lokaciji. S obzirom da se radi o prilično otvorenom prostoru sa hrpom prilaza braniti zastavu je jako teško. Kanal sa vodom oko vjetrenjače je očekivano plitak i možete hodati kroz njega. Dvije zastave su smještena na krajevima mape i relativno su nezanimljive igračima, no četvrta zastava se nalazi na malom brdu s kojeg je moguće snajpati područje oko vjetrenjače i većinu mape. Pokoje dodatno drvo ne bi bilo loše kako bi se ograničilo djelovanje snajperista.

Dostupni su i džipovi no s obzirom da je mapa zaista mala i prepuna raznih prepreka njihova upotrebljivost je upitna. Ako želite preživjeti klonite se otvorenih prostora i nemojte biti potpuno fokusirani na vjetrenjaču jer ćete prečesto pogibati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:27