Nordic Games i Piranha Bytes najavili novi open-world RPG

Nordic Games i Piranha Bytes najavili novi open-world RPG

Ako je suditi po prvoj najavi igre, očekuje nas dosad najveća igra na kojoj su radili Nordic Games i Piranha Bytes. ELEX je opisan kao RPG smješten u otvoreni svijet, a igru u prodaji očekujemo tek krajem 2016. odnosno početkom 2017. godine.

„Da kažemo da smo samo uzbuđeni što ćemo vidjeti kako se projekt odvija u rukama Piranha Bytesa, bilo bi nepotpuno. ELEX će biti naoštren, mračan, beskompromisan, kompleksan, a mi ga već volimo. Igru ćemo po prvi puta prikazati tijekom Gamescoma 2015., a više informacija ćemo prikazati uskoro“, rekli su iz Nordic Gamesa.

„Osim što smo entuzijastični zbog suradnje s Nordic Gamesom, odlično je znati da ćemo imati dovoljno slobode s ELEX-om, što je važan faktor za nas. Ne možemo dočekati da vam pokažemo sasvim novo gameplay iskustvo u svježem okruženju, s novim stvarima i mogućnostima“, dodali su iz Piranha Bytesa.

Igra će biti smještena u post-apokaliptični svijet znanstvene fantastike gdje možete očekivati originalne likove, čudovišta, mnogo moralnih dilema i odličnu akciju.

Sada čekamo prve detalje o igri i, naravno, prve slike i video materijale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:51