Napravljen Watch Dogs mod za GTA IV

Napravljen Watch Dogs mod za GTA IV

Ako ste jedan od onih kojima se Watch Dogs čini kao jako dobra igra, ali ju zbog tehničkih razloga ne možete igrati, donosimo vam jako dobre vijesti. Neće vam biti potrebna ni nova konzola, a niti novi high-end PC, jer su se modderi odlučili u GTA IV ukomponirati razne funkcije prisutne u Ubisoftovom hitu.

Mod možete preuzeti već sada, a on najpoznatijeg virtualnog Balkanca oblači u karakteristični baloner koji je nosio Aiden Pearce, a dok miruje čak i kopira njegove pokrete, odnosno stavlja ruke džepove. Nakon instalacije mod će vam omogućiti hakiranje telefonskih govornica, bankomata, strojeva za karte, ulične rasvjete, vlakova, semafora, cestovnih blokada, kamera, automata za sokove i parkiranih automobila. Kao što vidite lista je podulja i jasno daje do znanja u kolike su detalje modderi išli.

Uz hakiranje praktički svega što vidite, također ćete dobiti opciju ubijanja svjedoka vaših zlodjela. Naravno i dosad ste mogli ubiti koga god želite, no sada bi to trebalo imati dodatni utjecaj na gameplay, bilo da svjedoka ubijete, ili ostavite živog.

Ukoliko ste pak jedan od onih kojima ovo nije potrebno jer su Watch Dogs igrali/igraju u svom izvornom obliku onda se sigurno radujete novom gradu koji će se dobiti kroz novi DLC, a i GTA V je odavno potvrđen za PC, te ga očekujemo uskoro, istovremeno sa verzijom za nove konzole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:21