Naplata Skyrim modova je ukinuta

Mogućnost naplate Skryim modova je uvedena tek prije nekoliko dana, a umjesto odličnih modifikacije igre smo dobili samo hrpu negodovanja i modova koje su igrači radili iz protesta. Upravo zbog toga, Valve je odlučio zatvoriti ovaj program.

“Maknut ćemo mogućnost plaćanja u Skyrimu – i direktno iz Steam Workshopa. Razgovarali smo Bethesdom i složili se kako je potrebno maknuti ovu opciju te da svi koji su potrošili novac na modove trebaju isti dobiti nazad”, rekli su iz Valvea.

Valve je priznao da je pogriješio s ovim potezom. Poznati izdavač napominje kako je mislio sve najbolje te kako se nadao da će na ovaj način marljivi modderi moći raditi na igrama puno radno vrijeme te tako zarađivati za život što bi ujedno značilo i kvalitetnije modove; no čini se da to nije bilo moguće s igrom koja je već tako dugo na tržištu.

Valve se nadao da bi novi modovi mogli završiti poput Dota, Counter-Strike, DayZ i Killing Floor igara, odnosno prerasti u nešto mnogo više od samo jedne modifikacije igre.

Vidjet ćemo kako će se Valve ponašati s novim igrama, no zasada ništa od plaćanja Skyrim modova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:22