Najteži boss u Destinyu poražen za 17 sekundi

Najteži boss u Destinyu poražen za 17 sekundi

Vault of Glass Raid na hard težini i zadnji boss koji vas čeka na kraju su vrlo vjerojatno najizazovnije stvari koje trenutno u Destinyu možete učiniti, ali nakon što pogledate što je ova ekipa napravila nećete dobiti takav osjećaj.

YouTube korisnik Bludrunk je objavio video koji prikazuje kako ekipa Guardiana napada i pobjeđuje Atheona za svega 17 sekundi. U videu se ne može vidjeti koliko je bilo potrebno igračima da se probiju do zadnjeg bossa, ali 17 sekundi je itekako impresivno vrijeme.

Igrači zaslužni za podvig pripadaju klanu Legendary Crew, a grupa se sastojala od tri Sunsinger Warlocka i tri Gunslinger Huntera od kojih je pet bilo maksimalni level 30, dok je jedan bio 29. Od njih šest čak je četvero koristilo Gjallarhorn exotic rocket launcher koji, kao što možete i vidjeti u videu, čini nenormalne količine štete.

Kako biste dobili ideju koliko je ovaj boss zapravo težak pogledajte na donjem videu kako se provela ekipa poznatih gamera iz Giant Bomba u svojem prvom susretu s njim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:44