Najavljen Total War: Rome II Emperor Edition

Najavljen Total War: Rome II Emperor Edition

Total War: Rome II je sama po sebi bila jako dobra igra, a nadolazeći izlazak Emperor Editiona će ju, čini se, još dodatno poboljšati. U sklopu Emperor Editiona ćete dobiti sav dosad izdani besplatni sadržaj, kao i neke nove sadržaje koji uključuju potpuno novu kampanju baziranu na Drugom Trijumviratu. Najbolje od svega je da ukoliko već posjedujete Total War: Rome II, tada vas nadogradnja na Emperor Edition neće koštati ništa.

U ovoj “novoj” verziji igre također će doći do drugih promjena koje uključuju: bolju grafiku, poboljšan politički sustav, nove smjerove gradnje i nanovo izbalansirane borbe. Naravno najveći dodatak je, već spomenuta, nova kampanja koja igri daje “stotine sati sandbox gameplaya raštrkanog po potpuno novoj mapi”, a odvija se u doba epske borbe za prevlast između Marka Emilija Lepida, Marka Antonija i Oktavijana (kasnije poznatog kao August).

“Sa kampanjom Imperatora Augusta smo htjeli rekreirati građanski rat koji je uslijedio nakon smrti Julija Cezara. U kampanju možete krenuti kao jedna od mnogih rimskih i ne-rimskih frakcija, koje između ostaloga, po prvi puta sadrže i Armeniju. Cilj nam je bio vjerno reproducirati legendarnu borbu za moć koja dovela do toga da Oktavijan postane prvi rimski Imperator” – rekao je Jack Lusted, šef razvojnog tima za nove sadržaje u Creative Assemblyu.

Još uvijek nemamo informaciju kada bi Emperor Edition trebao izaći, no očekuje se da bi beta testiranje trebalo započeti uskoro. Bez obzira kada bude izdan, oni koji imaju igru će dobiti automatsku nadogradnju, dok će oni koji nemaju odmah moći uzeti nadograđeno izdanje umjesto originalnog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:14