Na ljeto proživite najbolje avanture iz filmova o Jurskom parku s LEGO junacima

Na ljeto proživite najbolje avanture iz filmova o Jurskom parku s LEGO junacima

Warner Bros, TT Games, The LEGO Group i Universal Partnerships & Licensing (može li ih biti više?) su izdali prvi LEGO Jurassic World trailer te objavili prve detalje o novoj igri koja će biti posvećena dinosaurima.

Igra će pratiti sve najvažnije dijelove iz filmova Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park i Jurassic Park III, te naravno filma kojeg tek očekujemo u kinima, Jurassic World po kojem je igra i dobila ime.

Ovo će biti prva igra koja će spojiti sve Jurassic Park filmove. Naravno, sve će biti u obliku LEGO kockica što znači zabavu i već dobro poznati humor koji stiže iz TT Gamesa.

U igri ćete skupljati jantar koji sadrži DNA dinosaura, a zatim ćete moći stvarati i uređivati vrste po svojoj volji. Po prvi puta u LEGO igri, moći ćete zaigrati kao LEGO dinosaur te se staviti u ulogu jedne od opasnih zvijeri koje ste vjerojatno već gledali u Jurassic Park filmovima.

Pogledajte prvi trailer iz igre, a da biste zaigrali LEGO Jurassic World, morat ćete strpjeti do ljeta kada igra izlazi u prodaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:18