Middle Earth: Shadow of Mordor izlazi ranije nego planirano

Middle Earth: Shadow of Mordor izlazi ranije nego planirano

Datumi izlaska videoigara se često podložni promjenama. Mogli smo vidjeti u samo zadnjih nekoliko dana koliko je to istinito na primjeru igara kao što su Dragon Age: Inquistion i Battlefield Hardline. No za razliku od spomenutih igara (i općenite prakse) koji su odgodili svoj izlazak Shadow of Mordor je svoj ubrzao.

Iako pomak nije toliko značajan i radi se o samo pet dana, moramo priznati da je ovakav potez rijedak, a razlog je – želja igrača. Izdavač je rekao da su oni “fanovi davanja ljudima onoga što hoće!”. Sigurni smo da će na ovaj način još više privući potencijalne igrače koji će dobiti osjećaj da ih “netko ipak i sluša”.

Unatoč tome što nipošto ne sumnjamo u pozitivne namjere izdavača kada se pogleda na originalni datum izlaska može se između redaka iščitati i drugi razlog njegovog pomicanja. Naime, 7. listopad je izgleda udarni dan za izlazak igara, pa ćemo tada dobiti: Alien: Isolation, Driveclub, NBA 2k15 i Project Spark. Iako osim Aliena niti jedna igra nema tako zvučno ime kao Shadow of Mordor, moguće je da izdavači iz Warner Brosa. htjeli biti sigurni da će njihov naslov imati svu pozornost usmjerenu na sebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:31