Metal Gear Solid V: Ground Zeroes završen u manje od 4 minute

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes završen u manje od 4 minute

Prilikom izlaska Metal Gear Solid V: Ground Zeroesa ranije ove godine puno se pričalo o smislu izdavanja igre koja je zapravo samo prolog za “pravi” Metal Gear Solid V. Pričalo se da Ground Zeroes može biti završen za manje od dva sata, a sada je dokazano da može i višestruko brže.

Mimalmo je na Yutube stavio video u kojem prikazuje kako se cjelokupna igra može završiti za manje od četiri minute, 3:54:870, ako želimo biti točni. Iako se može naći i brže vrijeme prelaska (!!!), on tvrdi da je ovo svjetski rekord za S-rangiran prelazak.

Inpresivno je promatrati sa kojom lakoćom se sve to radi. Naravno u ovom prelasku se uopće nije dotaklo niti jedne sporedne misije, a s obzirom da je Ground Zeroes nelinearna igra sandbox tipa jednim prelaskom sigurno nećete otkriti sve što ona nudi.

Inače, Ground Zeroes košta između $20 i $30, ovisno o platformi, što je velik iznos za nešto što bi trebalo predstavljati samo dio veće igre. Za razliku od prologa, The Phantom Pain bi trebao imati svijet koji je 200 puta veći, a već sada možete vidjeti kako će to izgledati u nedavno objavljenom 30-minutnom videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:15