Logitech predstavio G402 Hyperion Fury - "najbrži miš za igranje"

Logitech predstavio G402 Hyperion Fury - \"najbrži miš za igranje\"

Logitech je otkrio svoj novi miš – G402 Hyperion Fury, za kojeg kažu da je najbrži miš na svijetu, sposoban za pouzdane i precizne kretnje ekranom sa brzinama većim od 500 IPS-a (otprilike 1,2 m/s).

Kao što možete vidjeti i na donjim slikama, G402 izgleda jako dobro, a čini se kako će biti itekako funkcionalan. Miš ima na sebi 8 tipki, sve sa reakcijom od jedne milisekunde, a sve tipke se mogu programirati da simuliraju ili specifičnu tipku sa tipkovnice ili neku kombinaciju koju često koristite. Konfiguracije čuvaju u njegovoj internoj memoriji kako bi se lako i brzo došlo do njih bez obzira na kojem računalu miš koristili. Također čini se će kompletno crnu boju „razbiti“ sa velikim brojem svjetlećih elemenata, koji su sve češći na svom današnjem hardveru.

Svoju zapanjujuću brzinu dobiva od svog 32-bitnog ARM procesora kojeg pokreće „Fusion Engine“ koji i omogućuje brzine od preko 500 IPS-a, što je više čak i od G502 modela koji je prezentiran u travnju, a čija je brzina bila opisana kao „brža nego što ćete ikad realno micati svoj miš“. Unatoč svojoj brzini trebao bi biti i iznimno precizan DPI-em koji varira od 240 do 4000. Uz Logitechov Gaming Softver je moguće dodatno podesiti postavke kako bi sebi najbolje prilagodili miš.

„Logitech G402 Hyperion Fury je najbrži miš za igranje, bez premca, te najbolji miš za brzinske FPS igre. Laganog je dizajna, što vam, u kombinaciji sa preciznošću i mogućnostima Fusion Enginea, omogućuje radnju brzih i žestokih pokreta kojima ćete dominirati igrama, što još jednom dokazuje da znanost pobjeđuje.“

Inače, G402 će biti pušten u prodaju tokom kolovoza po cijeni od $59.99, odnosno oko 340 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:00