Logitech pravi igru i treba vaše ideje

Logitech pravi igru i treba vaše ideje

Prošlog mjeseca je Logitech, tvrtka koja se primarno bavi PC hardverom je najavila svoj ambiciozni projekt Igramo zajedno (Together We Game). On bi trebao biti prvi u nizu zajedničkih projekata između Logitecha i igrača. U sklopu projekta Logitech želi vaše ideje za nadolazeću 2D tower defense igru.

Prvi dio procesa je trenutno u tijeku, a trenutno se održavaju glasovanja za prvi element igre – okoliš. Mogući izbori su: unutrašnjost računala, noir, prirodni elementi i biološki/organski okoliš. Na službenim stranicama svoj glas možete dati već danas, a u trenutku pisanja unutrašnjost računala je u vodstvu sa 32% glasova, a prati ju prirodni element sa 27%. Glasovanje završava sutra, u nedjelju 24. kolovoza.

Ovo je dakako tek početak dugačkog puta koji se nalazi pred ovom igrom koju će osmisliti prvenstveno igrači. Tokom narednih 15 tjedana moći ćete glasovati na ostale elemente igre poput: stila i dizajna mapa, tornjeva, neprijatelja, ekonomije unutar igre, soundtracka, te u konačnici i samog imena igre.

Za sudjelovanje u razvoju ove igre nije potrebno imati bilo kakvo prijašnje iskostvo na ovom polju jer će sam razvoj sa tehničke strane odrađivati developer Tiny Mantis uz pomoć Franka Lantza, direktora igraćeg laboratorija sa sveučilišta u New Yorku. Konačna verzija igre, kakva god ona na kraju ispala, bi trebala biti dostupna početkom 2015. i biti će besplatna putem Steama za PC, te putem iTunesa za iOS uređaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:41