Lady Popular - Pokažite svima svoj stil i diktirajte modne trendove!

Vaša Lady može biti obučena kako god poželite

Dobre vijesti za sve fanove omiljene online igrice za djevojke – Lady Popular. Pokrenuta je Modna arena, nova igra u kojoj imate priliku upoznati glamurozni svijet mode i sudjelovati u modnim natjecanjima.

Dovoljno je otići u Modnu arenu i pronaći protivnika za dvoboj. Tijekom dvoboja, karakteristike popularnosti oba igrača se uspoređuju te uvijek pobjeđuje igrač koji ima bolje karakteristike (čitaj krpice). Pobjeđivanjem u dvobojima stičete iskustvo i novac (koji možete potrošiti za kupovinu novih krpica).

Igraj odmah

Ne dopustite da vaša lady bude sama nego je odvedite u klub gdje bi mogla upoznati svoju pravu ljubav. Dečki u klubovima su različiti i imaju različite profesije. Svaki od njih dodaje bonus karakteristikama popularnosti vaše lady.

Kako vaša dama dobiva više iskustva u igri, ona može sudjelovati u photosessionima. Uspješni photosession donosi vam smaragde koje možete potrošiti na što god želite. Svoje modne vještine i sposobnosti dokazat ćete tako što ćete pronaći supermodele i izazvati ih na dvoboj u FTV centru. Ovo je prilika i za osvajanje velike nagrade!

lady-popular-1.jpg
Lady Popular je igra samo za cure

Ne bi li vaša lady bila lijepa, posjetite salon ljepote i uživajte u mnoštvu različitih tretmana koji vam stoje na raspolaganju. Želite li nove modne krpice, skoknite do trgovačkog centar gdje se vaša lady osjeća kao u raju! Tu ćete naći veliki izbor trendy odjeće koju možete dodati u svoj ormar i s njima stvarati fantastične modne kombinacije.

Tu je i trgovina namještaja gdje možete kupiti sve što vam treba za uređenje vašeg doma. Isprobajte različite kombinacije i dodajte detalje koji će obični stan pretvoriti u dizajnersku kreaciju koja zaslužuje biti na naslovnici časopisa za uređenje interijera.

Istražite novi Lady Popular svijet, doživite sva uzbuđenja koja vam se nude i dokažite da možete diktirati modne trendove te osvojiti svijet mode!

Zaigraj Lady Popular!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:27