Kupite Destiny za "stare" konzole i verziju za "nove" konzole dobivate besplatno

Kupite Destiny za \"stare\" konzole i verziju za \"nove\" konzole dobivate besplatno

Dobre vijesti za sve koji Destiny žele igrati na konzolama nove generacije, ali ih još nemaju. Naime iz Activisiona su se odlučili ponuditi zanimljivu akciju – ukoliko kupite digitalnu kopiju Destinya za PS 3 ili Xbox360, dobit ćete besplatnu digitalnu kopiju za PS 4, odnosno Xbox One.

Akcija je poprilično jednostavna i nema nikakve “kvake”. Jedino što je potrebno je izvršiti kupnju do 15. siječnja 2015. (kada akcija završava), također promocija vrijedi samo za digitalnu kopiju, odnosno season pass. Svi koji su možda napravili pre-order za fizičke kopije će se osjećati oštećeno, no što je tu je.

Nadalje, verzija koju si sada priskrbite će odlučiti koju ćete next-gen verziju dobiti. U praksi to znači da ako kupite PS 3 verziju, možete dobiti PS 4, verziju, odnosno ako kupite Xbox360 verziju, imate pravo na Xbox One verziju. Nakon eventualne nadogradnje nećete morati igrati ispočetka, jer se napredak može prenositi sa konzole na konzolu (samo za istog proizvođača), a moći ćete i dalje igrati svoju staru verziju ako to želite.

Ako se odlučite na posebne Limited Edition ili Ghost Esition, gdje obje uključuju season pass, moći ćete besplatno preuzeti DLC sadržaj koji će biti izdan za PS 4 i Xbox One nakon nadogradnje. Isto vrijedi i za kupovinu season passa uz “običnu” verziju igre.

Postupak za preuzimanje next-gen verzija nema komplikacija. Jednostavno odete na službenu stranicu igre u sklopu trgovine koju pružaju vaše konzole dok ste ulogirani sa istim korisničkim računom s kojim ste kupili verziju za PS 3/Xbox 360 i preuzmete novu inačicu. Kompletan proces i pravila su jasno objašnjena na službenim stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:31