Kreatori Lords of the Fallena najavili novi projekt

Kreatori Lords of the Fallena najavili novi projekt

Deck 13 je njemački tim developera koji je stvorio ime za sebe nakon što su napravili Lords of the Fallen, RPG nalik na Dark Souls koji su dobro prihvatili i publika i kritika. Sada su, zajedno sa izdavačem, Focus Home Interactive, objavili da će njihova nova igra biti The Surge.

Može se reći da se prvi puta igra prikazala (iako indirektno) kad je objavljena njena (jako, jako tamna) slika početkom lipnja, samo što tada još uvijek nismo znali o čemu se radi. Sada znamo da je to The Surge, koji će također biti RPG, samo što neće biti smješten u fantazijski svijet, već ćete se naći u SF okruženju.

the-surge-teaser
Kreatori Lords of the Fallena najavili novi projekt

Izdavači će otkriti više detalja na slijedeći mjesec na Gamescomu, ali nemojte očekivati velike objave i/ili gameplay trailere, zato jer je prezentacija zakazana samo za novinare, bez prisutnosti ”običnih igrača”. Za sada izdavač tvrdi da je The Surge „vrhunski akcijski RPG koji sadrži inovativne mehanike borbe, kao i originalni sistem razvoja lika“.

Ako se pitate kako će, uz ovaj ambiciozni projekt, relativno mali studio kao što je Deck 13 imati vremena za rad na već najavljenom nastavku Lords of the Fallena, odgovor je jednostavan – neće. Naime, nedavno je potvrđeno da Deck 13 neće raditi na nastavku originalne igre koju su stvorili.

The Surge će izaći za PC, Xbox One i PlayStation 4 tokom 2017.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:54