Kim Kardashian: Hollywood mobilna igra očekuje prihod od čak $200 milijuna dolara!

Kim Kardashian: Hollywood mobilna igra očekuje prihod od čak $200 milijuna dolara!

Čak i ako vas uopće ne zanima tko je Kim Kardashian, ako ponekad uključite TV ili pogledate vijesti na Internetu, morali ste naići na ovo ime. Njena popularnost ne prestaje rasti, a to pokazuje i mobilna igra koja postaje veliki hit.

Kim Kardashian: Hollywood je besplatna igra koja je postala najpopularnija besplatna igra u iOS trgovini aplikacija, a na Androidu je ista preuzeta u nekoliko milijuna primjeraka.

Iako je igra besplatna, određene dodatke je moguće kupiti unutar igre kao što je dodatna odjeća, nakit ili čak energija potrebna za holivudski život. Iako je cijena većine dijelova samo par dolara, neki paketi dosežu i cijenu od čak $60.

Kada milijuni igrača počnu kupovati stvari od “samo par dolara”, nije čudno da izdavač očekuje prihod od vrtoglavih 200 milijuna američkih dolara!

“Ovo bi mogla biti naša najveća igre ove godine”, rekli su iz Glu Mobilea. “Nismo iznenađeni. Kim je jedinstveni talent koji savršeno spada u engine igre koji smo dodatno prekrojili, ali već i imali u kompaniji”, dodali su.

Po čemu je to Kim Kardashian toliki talent, iskreno ne znamo, no ukoliko Glu Mobile zaradi i približno ovoliko novaca na mobilnoj igri s njenim likom, to je zaista nevjerojatan podatak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:16