Jeste li znali da u GTA V možete postati Bigfoot?

Bigfoot je veliko majmunoliko biće koje luta američkih šumama ili možda samo glavama onih koji žele da je ovo biće stvarno. Sami odlučite želite li vjerovati u postojanje ovog dlakavog stvora ili ne, no kada se radi o GTA V, njegovo postojanje je neupitno.

Još u San Andreasu su neki igrači spominjali Bigfoota, no njegovo postojanje ni tada nije bilo potvrđeno. Kako bi stvari bile zanimljivije, nakon posljednje nadogradnje igre, u Grand Theft Autu V ne samo da možete vidjeti Bigfoota, već možete i uskočiti u njegovu kožu.

U prilogu možete vidjeti kako to izgleda kada postanete Bigfoot, a ako želite i sami to isprobati, morat ćete se dobrano potruditi.

Naime, da biste to uspjeli, čeka vas poprilično težak zadatak. Morat ćete posjetiti lokaciju na kojoj raste posebna vrsta kaktusa, a to ćete morati učiniti točno u utorak između 7 i 8 sati. Mora sniježiti, a vi morate imati završeno 100% igre. Barem tako tvrde ljudi na Internetu, a iako spominju PS4 verziju, vjerujemo da isto vrijedi i za PC.

Uživajte u videu, a ako i sami uspijete postati Bigfoot, svakako nam ostavite komentar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:41