Iz Lariana kažu da "ne bi bilo uredu" da igrači financiraju novu igru

Iz Lariana kažu da \"ne bi bilo uredu\" da igrači financiraju novu igru

Divinity: Original Sin je izvrsna igra, čemu je pridonijelo i skoro milijun dolara koje je skupilo 19 541 igrača na Kickstarteru. Unatoč opravdanom povjerenju šef studija, Swen Vincke, je rekao kako se vrlo vjerojatno neće okrenuti Kickstarteru za svoju novu igru.

„Ne želim misliti kako bi igra ispala da nismo imali Kickstarter. Mislim da ne bi bilo korektno ponovo ući u sferu investiranja od strane igrača, mislim da ima drugih kojima su te investicije također potrebne.“ – rekao je Vincke.

U daljnjem razgovoru je pak rekao da se i dalje nada iskoristiti zajednicu za ideje na budućim projektima, kao što je to bilo i sa Original Sinom. Tu suradnju je opisao kao „izuzetno pozitivnu za gameplay koji je na kraju dobiven kao rezultat“. Na pitanja o budućim projektima nije htio odgovarati – „Još uvijek ne postoji ništa za najaviti. Bit će vrlo mirno na tom frontu u narednih nekoliko mjeseci dok pripremamo neke nove stvari.“

Larian trenutno radi na updateima za Divinity: Original Sin koji će, između ostaloga, donijeti dva nova pratioca, nove skillove, te rebalans za warrior i ranger klase, kao i „znatno bolju, težu razinu gameplaya.“

Divnity: Original Sin je bez dvojbe jedno od najvećih pozitivnih iznenađenja u industriji ove godine, a ako želite pobliže saznati o čemu se radi svakako pročitajte našu recenziju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:50