Igrajte nogomet sa tenkovima

Igrajte nogomet sa tenkovima

Danas počinje Svjetsko Prvenstvo i sve će oči biti uprte u naš dvoboj sa Brazilom, no do onda, a i poslje toga možete se okušati u nogometu sa tenkovima. Naime World of Tanks će podupirati Svjetsko Prvenstvo sa posebnim modom koji će trajati do kraja prvenstva 13. srpnja.

Doduše termin nogomet se u ovom slučaju koristi više za marketinške svrhe nego što stvarno opisuje događaje na terenu. “Prerađeni Himmelsdorf će postati mjesto pravih nogometnih bitaka! Napravite tim od 3 igrača i pokažite svima za što ste sposobni. Dvoboji će se održavati u formatu 3 na 3, te će trajati 7 minuta. Prva ekipa koja postigne 3 gola je pobjednik. Postanite najbolji strijelac u svijetu tenkova!” – stoji u objavi developera.

Nakon ulaska u igru igrači će naći novi Tier 1 tenk T-62A Sport u svojoj garaži. S njim ćete moći igrati i osvajati specijalna dostignuća dok traje promocija od kojih je jedno i medalja “Football Player 2014″. Jedina stvar koja bi nama falila je maska za tenk u bojama naše šahovnice pomoću koje bismo sigurno postali svjetski prvaci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:55