Humble Bundle ovaj tjedan nudi hitove Codemastersa

Humble Bundle izdao novi paket za PC i Android

Humble Bundle je poznati servis koji pruža igračima mogućnost jeftine kupovine igara, a da usput i pomažu ljudima. Naime, servis surađuje sa humanitarnim organizacijama kojima se vaši novci raspodjeljuju (vi sami možete odabrati koliki iznos koja organizacija dobiva). Baš zbog prirode servisa mnogi izdavači i dveloperi rado surađuju te nude svoje igre po itekako niskim cjenama, a ovaj su tjedan na redu Codemasters.

O ovom smo servisu već pisali, a funkcionira tako da vi donirate određeni iznos (za dobivanje osnovnog paketa je $1, a cijelog paketa prosječna donacija, koja je trenutno $6) i na taj način preko, u ovom slučaju Steama, dobivate kodove za otključavanje i preuzimanje igara. Osnovni paket sadrži Overlord, stratešku igru pomalo drugačijeg karaktera od onog na koji smo navikli, a uz nju dobivate i DLC Raising Hell.

operation-flashpoint-dragon-rising_2.jpg
Nakon uspješne misije, helikopter dolazi po nas

Također će vam dostupna biti dva FPS-a, Flashpoint: Red River i Flashpoint: Dragon Rising u kojima je taktika jednako bitna kao i naouražanje koje nosite. Osnovni paket zaključuje solidan, iako manje poznati akcijski RPG Rise of the Argonauts koji se bavi grčkom mitologijom, specifično Jasonom i njegovim Argonautima. Sve navedeno dobivate za samo $1, no mi svakako preporučujemo da donirate svih $6, jer se za dodatnih $5 možete pristojno počastiti.

U “dodatnom” paketu dobivate nastavak Overlorda, koji izgleda bolje od originala, a i ispravlja neke manje probleme koje su ga mučile, no za ljubitelje utrka, a posebno relija tu je najbolja reli simulacija trenutno na tržištu DiRT 3 i više arkadni DiRT Showdown. Sveukupno to je sedam igara (od kojih je jedna apsolutni vrh žanra) i jedan DLC za cca. 34kn. Nemojte akciju nipošto propustiti, makar vam se sviđala samo jedna igra sa popisa, te imajte na umu da cijeli paket možete nekome i pokloniti. Trenutna ponuda je na snazi do 6. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:10