Human Resources je RTS u kojem se bore čudovišta i roboti

Human Resources je RTS u kojem se bore čudovišta i roboti

Za sve one koji su željni kvalitetnog RTS-a će, čini se, doći na svoje. Uber Entertainment je na Kickstarteru započeo kampanju za financiranje svoje nove igre – Human Resources, prvi prikaz izgleda itekako obećavajuće.

Uber Entertainment ima već iskustva i sa RTS-om i sa Kickstarterom. Već smo pisali o njihovoj igri Planetary Annihilation, također RTS-u kojeg su financirali igrači, a koji je skupio čak 2,2 milijuna dolara, iako je bilo traženo “samo” 900 000. Za razliku od PA-a gdje se borbe odvijaju u dubokom svemiru HR se odvija u gradovima, a kao što i samo ime sugerira glavni resursi za obje frakcije su upravo ljudi.

Osim tog specifičnog obrata impozantna je i ogromna podloga na kojoj se borbe odvijaju. Bojišta su kompletni gradovi (koji će ako je suditi po videu biti interaktivni), pa iako nisu veliki kao cijele planete, opet su dovoljno veliki da se ističu od manjih mapa koje imaju konkurenti. Interaktivnost sa terenom dobiva novu dimenziju kada se vidi da je i sama mapa prilagodljiva, odnosno može se “rastavljati” na komade. Grandioznost je očigledno misao vodilja za developere koji su se prvi puta okupili dok su radili na Supreme Commander serijalu.

U trenutku pisanja na Kickstarteru je dosad prikupljeno 110.000 dolara, potrebnih 1,4 milijuna se treba skupiti do 4. studenog. Igra bi, ako financiranje bude uspješno, trebala biti gotova do veljače 2016, a ukoliko vam se ideja čini zanimljivom donirajte koju kunu na službenim Kickstarer stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:26