ŽESTOKA REAKCIJA

Grmoju uzrujalo što mu je Milanović ‘ukrao‘ plan o slanju vojske na granicu: ‘Sigurnost se ne čuva Facebook statusima!‘

Premijerski kandidat Mosta odmah bi poslao vojsku na granicu

Nikola Grmoja

 Damjan Tadic/Cropix

Na objavu predsjednika Republike Zorana Milanovića o potrebi čuvanja hrvatskih granica jer, kako tvrdi, današnji migranti dolaze kako bi uzimali socijalnu pomoć, kratko i žestoko je reagirao Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja. Poručio je predsjedniku da se granica ne čuva na Facebooku, te obećao da će on, postane li premijer, odmah poslati vojsku na granicu.

- Granica i sigurnost građana se ne čuvaju statusima na društvenim mrežama! - upozorio je Grmoja u svome statusu na Facebooku i naveo da je "Zoran Milanović kao vrhovni zapovjednik imao četiri godine da konkretnim potezom zaštiti granicu koja jest sveta".

- Nije to napravio. S njegovim opažanjima o granici i ilegalnim migrantima se slažem, ali od državnika se ne očekuju dobra opažanja. Kao kandidat za premijera, odgovorno tvrdim da će mi prvi potez biti iniciranje slanja hrvatske vojske na granicu na kritične točke kako bi napokon spriječili protupravni prelazak hrvatske granice i zaštitili sigurnost hrvatskih građana - zaključio je Grmoja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:27