Hearthstone završio beta testiranje, igra službeno izdana

Hearthstone završio beta testiranje, igra službeno izdana

Ono što je Blizzard prije nekoliko dana najavio se i dogodilo, Hearthstone beta je završila, a igra je sada službeno izdana, te ju svatko može igrati besblatno. Podsjetimo riječ je o igri kartama sličnih principa kao Magic: The Gathering, samo sa likovima iz Warcrafta.

Kako bi proslavio micanje “beta” oznake Blizzard je također odlučio dodati neke bonuse unutar same igre. Ukoliko pobjedite u tri nerangirana dvoboja dobit ćete električno-plavi Hearthsteed mount za svog lika iz World of Warcrafta. Također ako se uspijete popeti do impresivnih 500 rangiranih pobjeda, portret vašeg izabranog heroja (u Hearthstoneu, ne WoW-u) će postati zlatan, te dobiti nekoliko dodatnih, specijalnih animacija u borbi ili prilikom korištenja magija.

Za razliku od kozmetičkih bonusa dodana je jedna poprilično korisna opcija. Naime ako vam se izgubi veza prilikom dvoboja to više neće značiti apsolutnu katastrofu, već ćete imati minutu vremena da se vratite u meč bez ikakvih penala. Za sve one koji još uvijek nisu sigurni kako igra funkcionira, na donjem videu možete vidjeti primjer jednog svoboja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:00