Hearthstone do kraja godine na Androidu, a zatim i na mobitelima

Hearthstone do kraja godine na Androidu, a zatim i na mobitelima

Blizzardov Hearthstone već igra preko 20 milijuna igrača, a taj bi se broj uskoro mogao još povećati. Nakon uspjeha kojeg je imala verzija za iPad iz Blizzarda se nadaju da isto mogu ponoviti i sa verzijom za Android tablete koja bi trebala ugledati svjetlo dana do kraja godine.

Nakon tableta, developer Team 5 si je za slijedeću godinu zacrtao konverziju na mobitele. Za razliku od tableta gdje nisu bile potrebne znatne kardinalne promjene, mobiteli su ipak druga priča. Biti će to dugotrajniji i zahtjevniji proces.

„…treba nam više vremena kako bismo pogodili sa tom verzijom. Iako imamo verziju koja funkcionira i koristimo ju interno, još uvijek je potreban dorada, a mislimo da nećemo biti spremni pokazati na čemu smo radili do, barem, prvih mjeseci sljedeće godine. Vrlo nam je bitno da verzija za mobitele bude jednako zabavna i dostupna kao one za PC i tablete. Jedan od najvećih izazova je bio prilagoditi sučelje kako bi bilo intuitivno i kvalitetno, a opet funkcionalno za uređaj koji držite na dlanu.“ – objavili su developeri.

Svakako će biti zanimljivo vidjeti na koji će način sučelje Hearthstonea biti prilagođeno za manje ekrane mobitela, te kako će igra funkcionirati koristeći 3G signal u odnosu na dosadašnji wi-fi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:54