Hearthstone: Curse Of Naxxramas izlazi sljedećeg mjeseca

Hearthstone turnir završio kontroverzom

Sudeći prema postu na Battle.net forumu koji je ostavio glavni čovjek za odnose s javnošću, Curse of Naxxramas, ekspanziju za iznimno popularni Hearthstone očekujemo tijekom srpnja.

Zasada još nema detalja o cijeni, no više ćemo znati 1. srpnja.

“Samo sam htio upozoriti svakoga da mislimo izdati Curse of Naxxramas tijekom mjeseca srpnja. Nažalost, još uvijek imamo puno toga za uvrstiti u igru te ispraviti bugove, zato molimo da nas nastavite pratiti! Također, planiramo objaviti detalje o cijeni ekspanzije sljedećeg tjedna, 1. srpnja…”, rekao je Aratil.

Cijeli sadržaj ove ekspanzije se bazira na raidu iz World of Warcrafta koji nosi isto ime, Curse of Naxxramas, što znači da je sve posvećeno nekromantiji. To pak znači da se većina igre oslanja na Deathrattle mehaniku koja će biti uključena na 30 novih setova karata koje će biti dodane u igru. U ekspanziji ćete se boriti kroz pet različitih krila te se boriti protiv bossova sa svojim dekovima te onima koje su sastavili Blizzardovi dizajneri. Prvo krilo će biti besplatno dok ćete ostalima moći pristupiti plaćajući in-game novcem (zlatom) ili kupiti ista pravim novcem.

Sada prvo čekamo informacije o cijeni, a zatim i sami izlazak ekspnazije. Hoćete li zaigrati Hearthstone: Curse Of Naxxramas?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:11