Halo 2 Anniversary za Xbox One bi morao imati "fantastičan" multiplayer

Halo 2 Anniversary za Xbox One bi morao imati \"fantastičan\" multiplayer

Glasine o Halo 2 Anniversery verziji za Xbox One nikako da nestanu, a svako malo se sazna i neka nova informacija koja zagolica maštu fanova serijala. Priča se da bi igra trebala biti izdana kasnije ove godine i predstavljala bi zapravo hi-res verziju originala iz 2004.

Sada se oglasio i jedan od direktora Microsofta. Phil Spencer je izjavio da kada bi igra postojala njen najvažniji element bi bio – multiplayer. Spencer je dao intervju za IGN gdje se dosta pričalo upravo o ovoj temi – “U fiktivnom svijetu gdje ova igra zapravo postoji lagano je odgovoriti što je navažnije. To mora biti fantastično multiplayer iskustvo koje smo pronašli igrajući prvi Halo 2.”

Kao što smo već napomenuli od originalne igre je prošlo ravno deset godina, a zbog iznimno popularnog multiplayera je zapravo postao glavno lice Microsoftovog Xbox Live servisa koji je onda bio tek u povojima. Multiplayer je imao playliste za mape, peer-to-peer stvaranje mečeva, te sustav rangiranja, a sve navedeno je u to vrijeme bilo poprilično revolucionarno.

“Kada pogledate što se dogodilo kroz franšizu i koji su bili nabitniji trenutci – kada se uvelo korištenje dva oružja istovremeno, kada je uveden drugi igrivi lik osim Master Chiefa. Kad se uzme u obzir sve što sada znamo o evoluciji franšize, ako se Halo 2 ističe po jednoj stvari to je onda pravi multiplayer. Mislim da se zbog toga sa multiplayerom mora pogoditi na jedan fundamentalan način. Iskreno i bolje nego smo to učinili sa Halo 1 Anniversary” – nastavio je Spencer.

Za sada se još ne zna što će biti sa remakeom, ali s obzirom da je Halo 2 izašao u studenom 2004. moguće je da iz Microsofta sve tempiraju upravo za 11. mjesec zbog simbolike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:42