GTA V za PC i konzole nove generacije stiže u rujnu!

Napokon! Nakon mjeseci čekanja i nagađanja, Rockstar je i službeno najavio PC verziju Grand Theft Auta V te onu za Playstation 4 i Xbox One. Igru u prodaji očekujemo na jesen, a ona će sadržavati i mala poboljšanja u odnosu na verziju za PS3 i Xbox 360.

Iz Rockstara su napisali: “Grand Theft Auto V će iskoristiti svu moć PC-a i Playstation 4 te Xbox One konzola s grafičkim i tehničkim poboljšanjima koja će omogućiti još veću razinu detalja. Poboljšano iscrtavanje u daljini, teksture s više detalja, gušći promet i poboljšana rezolucija će raditi zajedno kako bi se gradovima, pustinjama i oceanima donio novi život Južne Kalifornije koji Rockstar North trenutno razvija.”

Budući da je od izlaska online verzije igre cijeli GTA V svijet živnuo te dobio nova oružja, vozila, posjede te mogućnosti uređivanja likova, sve će to biti dostupno i u novoj verziji igre, a očekuju se i dodatna proširenja igre. Također, svi trenutni igrači će moći prebaciti svoje likove i napredak u igri na PC, PS4 i Xbox One.

Na kraju, PC verzija igre će imati i video editor posebno dizajniran za napredno snimanje video isječaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 04:05