GTA V je spreman za Noć vještica

Za slučaj da već niste aktivni u zabavi za Noć vještica koja se održava u GTA V, moramo vas obavijestiti da je Rockstar već pustio u promet novi sadržaj koji će biti dostupan sve do 16. studenog. Tu su nova vozila, nove maske i boje za lice, a stvoren je i poseban mod koji će se svidjeti mnogima.

The Lurcher Hearse i Franken Stage su dva nova vozila koja će vam dobro poslužiti za potrebe Noći vještica. Ako vam ova dva posebna vozila nisu dovoljna za vožnju gradom, svoja Lowrider vozila ćete moći opremiti jednom od 20 novih figurica koje je moguće postaviti na kontrolnu ploču automobila.

Nove maske će vam pomoći u plašenju nedužnih građana i u prikrivanju identiteta dok pljačkate trgovine, a tu je i 30 novih boja za lica koje ćete moći isprobati.

Osim pokazivanja vozila i uređivanja, novi Slasher Adversary mod igranja je stvoren za 8 igrača. Dok je jedan igrač naoružan sačmaricom, ostali igrači na raspolaganju imaju samo običnu svjetiljku koja im može pomoći osvijetliti put za daljnji bijeg od opasnog Slashera. Naravno, koliko svjetiljka može pomoći, ona može i otkriti vašu lokaciju. Ako uspijete preživjeti pune tri minute, svjetiljku ćete moći zamijeniti sačmaricom i obraniti se. Zvuči zanimljivo, zar ne?

GTA Online Halloween Surprise je već započeo pa stoga brzo uskočite u igru i isprobajte sve ovo što je Rockstar pripremio za vas.

gta-v-halloween_4



gta-v-halloween_3



gta-v-halloween_2



gta-v-halloween_1
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:18