GTA V će na PC-u imati scene seksa iz prvog lica

GTA V će na PC-u imati scene seksa iz prvog lica

Kao što već sigurno znate GTA V u PC verziji će se moći igrati iz prvog lica. Ono što nismo znali, odnosno o tome nismo razmišljali (jer kome bi to palo na pamet), je podatak da će igrači sa svojim likovima moći iskusiti i scene seksa iz prvog lica.

Kad se malo bolje razmisli, to i zvuči logično, ako je igra u cijelosti igriva iz prvog lica, tada je razumljivo da su i svi njeni aspekti također igrivi iz prvog lica. Ipak video (kojeg možete pogledati u nastavku) koji prikazuje dotični čin će zasigurno izazvati buru kontroverzi.



Kao što vidite, nije puno toga vidljivo (neke su igre otišle daleko više), ali svakako nadilazi ono iz drugih verzija GTA-a, pogotovo „zvučni efekti“. Sve ovo podsjeća na San Andreas i Hot Coffe mod koji je od seksa napravio mini igru. Zanimljivo je da je kod već postojao unutar igre, a modderi su ga samo aktivirali.

Naravno puno se toga promijenilo u zadnjih deset godina, no na neke se stvari još gleda mrkim pogledom, barem kod zemalja koje imaju sustav za rangiranje sadržaja u igrama (kod nas takvih problema nema). Ukoliko želite vidjeti kako će ostatak igre izgledati iz prvog lica pogledajte naše prijašnje objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:04