GTA 2 snimljen u predgrađu jednog ruskog grada

GTA 2 snimljen u predgrađu jednog ruskog grada

Drone je letjelica kojom se upravlja iz daljine uz pomoć daljinskog upravljača. Ovaj puta ne govorimo o onim ratnim dronovima koji su veliki poput pravih aviona, već o komercijalnim “aviončićima” na koje je moguće zakačiti kameru i snimati fotografije, odnosno video iz zraka. Ako ste probali upravljati ovim čudom tehnologije, sigurno znate da je to iznimno teško, a snimiti kvalitetan video je praktički nemoguća misija.

No, marljiva ekipa iz Rusije je uspjela pripitomiti jedan drone, a rezultat je odlična snimka uz pomoć koje je stvoren GTA 2.

Ekipa je angažirala nekoliko glumaca i par automobila, dok su efekti iz igre dodani naknadno. Iako je sve snimano u predgrađu što definitivno ne priliči Grand Theft Auto serijalu koji je uvijek smješten u gužvu ogromnog grada, moramo priznati da je video jako zanimljiv – ako ste igrali GTA 2, sigurno će vas podsjetiti na ovu dobru, staru igru.

Uživajte u pravom Grand Theft Autu, a nadamo se da ćemo u sljedećem nastavku vidjeti tenk ili možda vojni avion koji prelijeće ispod kamere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:50