Grand Theft Auto V će dobiti ENBSeries modding tretman

Svaki zaljubljenik u GTA V koji igru još nije zaigrao na konzolama nestrpljivo čeka rujan kada u prodaju izlazi PC verzija ovog popularnog naslova. Budući da to više nije tako daleko, pripreme za Grand Theft Auto V su u punom jeku, a spremni su i neki od najpoznatiji moddera.

Upravo je potvrđeno da će Boris Vorontsov napraviti ENBSeries mod za GTA V. Boris je na službenoj ENBSeries Facebook stranici napisao sljedeće: “Kako god, GTA V je sljedeći projekt koji čekam za modificiranje, nadam se da PC verzija neće biti tako loša kao GTA 4 bez zakrpa. Ako netko hoće predložiti bilo koju drugu igru koju još čekamo u prodaji za modificiranje, ostavite prijedlog.”

Ako još niste upoznati sa ENBSeries modom, dovoljno je reći da je on najpoznatiji po funkcijama SSAO, SSIL, Depth Of Field, Lens FX, Bloom, True HDR, Tone Mapping, Sharpening, Vignette, Sun Rays, Shadows, Detailed Shadows i Proper Reflections. Ukratko, nakon primjene ovih modifikacija, svaka igra izgleda zaista puno, puno ljepše, a kada se natovari više istih, vaše računalo će zaista biti na testu izdržljivosti.

Vidjet ćemo kako će sve izgledati sa GTA V, a zasada ako želite saznati više o modu, posjetite službene stranice moda te ENBSeries Facebook stranicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:22