FIFA 16 će imati nogometašice na naslovnici

FIFA 16 će imati nogometašice na naslovnici

Iz EA Sportsa su još u svibnju objavili kako će, po prvi puta, u FIFA-i 16 biti zastupljene i nogometašice. Danas su otišli još korak dalje, te su objavili kako će se nogometašica naći i na naslovnici njihove nogometne simulacije.

Već se od prije znalo da će Messi, kao i prošle godine, biti na naslovnici za sve regije, no sada znamo da će imati društvo. U SAD-u to će biti Alex Morgan, zlatna olimpijka iz 2012. i jedna od ključnih igračica reprezentacije SAD-a koja je ove godina osvojila Svjetsko Prvenstvo. Kanađanima će na naslovnici uz Messija biti Christine Sinclair, kapetanica reprezentacije, te jedna od najboljih strijelaca u povijesti sporta sa 155 golova u 225 susreta, dok će Australcima to biti Stephanie Catley.

„Čim smo odlučili da će ženske reprezentacije biti uključene u FIFA-u 16, omdah smo prepoznali Alex i Christine kao savršene nogometašice za naslovnicu zbog mnogobrojnih uspjeha, ali i svega što predstavljaju svojim državama i sportu općenito“ – rekao je David Pekush marketinški menadžer zadužen za područje Sjeverne Amerike u EA-u.

Morgan i Sinclair su bile unaprijed određene za naslovnicu od strane izdavača, a Australci su mogli birati između svoje tri reprezentativke. Ostala lokalna izdanja u Europi, Meksiku, Južnoj Americi i Japanu, također su imala izbor za igrača na naslovnici, ali ponuđeni su bili samo nogometaši, ne i nogometašice.

fifa-16-cover-box
FIFA 16 će imati nogometašice na naslovnici
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:06