Far Cry: Primal i službeno najavljen

Nakon neobičnog prijenosa uživo gdje ste samo mogli gledati u oslikanu pećinu, turski IGN je zabunom otkrio igru o kojoj je Ubisoft tek sada odlučio službeno progovoriti. Far Cry: Primal je danas i službeno najavljen, a uz kratak opis igre, dobili smo prve trailere i screenshotove koje možete pogledati u nastavku.

Far Cry: Primal će zamijeniti moderno oružje s onim najprimitivnijim, a ova FPS igra će vas odvesti u kameno doba u kojem su svijetom vladali mamuti i sabljasti tigrovi, gdje je čovjek bio na dnu hranidbenog lanca.

Preuzet ćete ulogu Takkara, sezonskog lovca, jedinog preživjelog člana male grupe. Cilj igre je vrlo jednostavan, no opet teško izvediv – preživjeti u opasnom svijetu u kojem ćete od lovine morati postati lovac.

S vremenom ćete izoštriti svoje vještine i koplja, upoznavati druge članove plemena te doći u sukob s drugim plemenima koja će dati sve od sebe da vas istrijebe u što kraćem vremenu.

Umjesto kupovine oružja, ovaj puta ćete morati naučiti izraditi ih sami, a za to ćete trebati skupljati razne resurse. Do kraja igre ćete naučiti praviti koplja, lukove i strijele te palice koje će vam pomoći u lovu i preživljavanju.

Uz ARK: Survival Evolved, čini se da započinje era video igara koje nas vraćaju primitivnom svijetu, a moramo priznati da nam se Far Cry: Primal na prvu zaista svidio.

Uživajte u priloženim slikama i video materijala, a do izlaska igre u prodaju u ožujku sljedeće godine ćemo se sigurno nagledati gameplay videa.

Što kažete na Far Cry: Primal?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:08