Far Cry 4: Blood Dragon nije nemoguć

Far Cry 4 Blood Dragon nije nemoguć

Nakon što je novi Far Cry 4 bio potvrđen većina igrača se odmah zapitala postoji li mogućnost za DLC/ekspanziju sličnu Blood Dragonu kojeg smo imali prilike igrati nedugo nakon što je Far Cry 3 ugledao svjetlo dana. Sinoć u sklopu intervjua glavni kreativac Far Crya 4, Alex Hutchinson je rekao kako bi “nešto divlje” moglo biti u planovima.

“Mislim da je to ispalo cool zato jer ljudi koji su radili na DLC-u nisu bili opterećeni, pa su preuzeli neke rizike i napravili nešto stvarno ludo. Ludilo se nekako uvuklo u DNK brenda, a u novom naslovu ćemo imati izazovnog antagonista i posve novi okoliš. Za što god se odlučili kod manjih vezanih projekata, mislim da smo sada odlučili kako je dobro za sve, kako igrače, tako i nas same da učinimo nešto apsolutno ludo. Za sada se još nismo odlučili točno što, ali siguran sam da ćete biti iznenađeni.”

Za one koji su možda zaboravili, Far Cry 3: Blood Dragon je bilo retro izdanje originalne igre inspirirano akcijskim filmovima 80-ih koje je uključivalo mehaničke morske pse, ogromne svjetleće dinosaure i paletu boja od koje su vam oči prokrvarile. Iako je “obični” Far Cry 3 bio objektivno bolja igra, igrači su Blood Dragon objeručke prihvatili i praktički je postao automatski kult naslov koji će se igrati još dugo. Zbog takvog uspijeha sumnjamo da će Ubisoft odoliti zovu igrača kad je u pitanju “nešto divlje”.

Kako će Far Cry 4 izgledati možete pogledati na najnovijem gameplay traileru sa E3 sajma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:54