Ekipa freerunnera snimila odličan Mirror's Edge Catalyst film

Ekipa freerunnera snimila odličan Mirror\'s Edge Catalyst film

EA je najavio novu Mirror’s Edge igru, a u zadnjih nekoliko dana se diglo zaista dosta prašine oko ovog naslova. Iako još uvijek ne znamo praktički ništa o novoj igri, očekujemo više informacija tijekom E3 sajma. No, to nije zaustavilo fanove da već sada počnu raditi nevjerojatne stvari.

Umjesto da samo priča o igri, producent Claudiu Voicu je odlučio okupiti ekipu freerunnera i snimiti film.

Opremljeni Go-Pro kamerama (znate one male kamere koje idu na glavu da bi se snimila akcija iz prvog lica), vješta ekipa je trčala i skakala po Croydonu, gradu u južnom dijelu Londona koji je kao stvoren za parkour. Osim toga, vidjet ćete i nekoliko odličnih borbenih poteza kao i korištenje vatrenog oružja.

Kroz četiri i pol minute filma, možete vidjeti nevjerojatne poteze koje mogu izvesti samo stručnjaci. No, kako bi sve ličilo na Mirror’s Edge, filmska ekipa je dodatno obradila snimke, ubačeni su zvukovi iz igre te su sređeni specijalni efekti.

Svatko tko je igrao Mirror’s Edge će se složiti da je u trenucima teško prepoznati radi li se o igri ili o pravoj snimci. Bez previše duženja, pogledajte video i uživajte u pravom Mirror’s Edgeu, a nadamo se da ćemo uskoro znati i detalje o igri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:15