EA spreman odgoditi Star Wars: Battlefront ukoliko to bude potrebno

Nakon što smo vidjeli kako je prošao novi Batman koji se trenutno ne prodaje za PC zbog prečestih problema na ovoj platformi, pritisak na izdavače je sve veći. Ako se prisjetimo da je Assassin’s Creed Unity bio u gotovo jednakim problemima, jasno da je sve više velikih naslova koji si ne bi smjeli dozvoliti ovakve probleme tijekom izlaska igre u prodaju.

Toga su svjesni i u Electronic Artsu, a budući da će brzo stići red i na izlazak Star Wars: Battlefronta, EA se obratio javnosti.

„Ne možete izdati igru ako ona ne radi ili kvaliteta nije prava“, rekao je Peter Moore za MCV.

Peter je dodao kako je uvjeren da se to neće dogoditi s njihovom novom igrom jer je Star Wars: Battlefront već sada stabilan i sa 40 igrača u multiplayeru.

Ako ste skeptični nakon ovih riječi jer se radi o EA-u koji je već poznat po izdavanju nedovršenih igara, vjerojatno ste u pravu, no nadajmo se da će EA ovaj puta napraviti dobar posao ili zaista odgoditi igru ako ju ne stigne završiti kako spada.

Zasada nema promjena u planovima te Star Wars: Battlefront u prodaji očekujemo 17. studenog za PC, Playstation 4 i Xbox one.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:23