EA prihvatio Madden NFL 15 bug te posebno predstavio svog malenog igrača

EA prihvatio Madden NFL 15 bug te posebno predstavio svog malenog igrača

Proteklih nekoliko dana se kroz Madden NFL 15 provlačio zaista čudan bug. Naime, igrač Brownsa, linebacker Christian Kirksey koji je inače visok 188cm te težak 106 kilograma se u igri pojavio kao malena figurica veličine lopte za američki nogomet.

No umjesto da što prije popravi ovaj bug, EA je odlučio našaliti se s vlastitom igrom te je tijekom ovog vikenda moguće zaigrati Madden NFL 15 s minijaturnim linebackerom.

“Samo tijekom ovog vikenda, Madden Ultimate Team igrači mogu zaigrati s Tiny Titanom. Sve što trebate napraviti je prijaviti se u Madden 15 i potražiti direktan link na Ultimate Teams Weekly Challenges. Tiny Titan će vas čekati”, objavili su na službenom EA Sports blogu.

“Ne samo da ćete moći vidjeti i zaigrati protiv Tiny Titana, nego će vam on omogućiti da skupite još koji novčić s kojim ćete moći skupiti, unaprijediti i dominirati Madden Ultimate Teamom. Pridružite se najbrže rastućem modu ove igre te se natječite protiv Tiny Titana!”

Uz ovaj događaj, EA je složio i poseban video u kojem sudjeluje i sam Christian Kirksey. Iako izgleda stvarno smiješno, čuvajte se ovog malenog linebackera jer njegove sposobnosti ne opadaju sa veličinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:31