EA gasi Lord of Ultima u svibnju

EA gasi Lord of Ultima u svibnju

Dani EA-ovoj besplatnoj igri Lord of Ultima su odbrojani. Iz Electronic Artsa su objavili kako će, ipak manje popularna browser igra od EA Phenomic studija službeno biti ugašena 12. svibnja 2014. Vjerujemo da neće velik broj ljudi biti pogođen ovom vješću, jer da ih je više vjerojatno sama igra ne bi bila ugašena.

“Uvijek je teško kada smo suočeni sa takvim izborima i odlukama koje znače gašenje nešto starijih igara. Ne možemo izraziti koliko smo zahvalni svima vama koji su nas podržavali kroz godine postojanja Lord of Ultime. Bilo je pravo zadovoljstvo prošlih i sadašnjih developera dijeliti ovo putovanje s vama.” – izjava je koja je objavljena na službenom blogu stranice.

EA nije dao razlog zašto će igru ugasiti, no ukidanje nije veliko iznenađenje s obzirom da je developer EA Phenomic raspušten prošle godine. Igra, koja se pojavila u travnju 2010. je dio besplatnih igara kojima je EA izdavač. Između ostaloga se tu nalaze i Star Wars: The Old Republic, Battlefield Heroes, Need for Speed World i Battlefield Play4Free. Oni koji Lord of Ultima još uvijek igraju i imaju igrinu valutu na računu bi ju trebali potrošiti što prije, jer nakon što se igra ugasi valuta postaje bezvrijedna. Također, onemogućeno je uplaćivanje stvarnih novaca i kreiranje novih korisničkih računa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:15