Drakesang Online - Igra vam se Diablo? Imamo besplatno rješenje!

Drakesang Online - Igra vam se Diablo? Imamo besplatno rješenje!

Možda nije Diablo, no ubijanje čudovišta, skupljanje opreme i izvršavanje zadataka jednako je zabavno kao u ‘originalu’, a uz to je i potpuno besplatno!

Drakensang Online možda nije ono za čim trenutno žudite, ali riječ je o igri koja je najsličnija Diablu, a ne morate je čak ni downloadati na svoje računalo. I Drakensang vas vodi u mračni fantasy svijet u kojem obitavaju čudovišta koja morate savladati. Kao hrabri Dragonknight ili mudri Spellweaver istražujete tamnice, ispunjavate zadatke i stječete dodatne vještine i oružja koja će vam pomoći u borbi protiv zla.

Igraj odmah

Ono što će vas vjerojatno iznenaditi je kvaliteta grafike. Za jednu besplatnu browser igru Drakensang nudi doista puno detalja i akcije. Kod većine sličnih RPG-a morate sami tražiti akciju, no u Drakensangu nevolja pronalazi vas. Ako vam dosadi ubijanje različitih stvorova, možete odmjeriti snage s ostalim igračima u PvP areni na Kingshillu.

Ukoliko volite slične fantasy avanture vjerujemo da će vam se svidjeti i Drakensang Online. Milijuni registriranih igrača već se bore za spas čovječanstva protiv mračnih sila i čekaju da im se pridružite.

Zaigraj Drakesang Online!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:31