Dragon Age: Inquisition multiplayer će biti opcionalan

Dragon Age: Inquisition multiplayer će biti opcionalan

Mass Effect 3 je imao poprilično zabavan multiplayer, ali igrače je, s pravom, smetalo da ste ga morali igrati kako biste ostvarili neke ciljeve u sklopu single player kampanje. To se naknadno ispravilo kroz update, a očigledno su u BioWareu naučili lekciju, tako da iako će Dragon Age: Inquistion imati multiplayer on neće biti potreban, niti vezan za single player.

Inquisition će igračima ponuditi kooperativni multiplayer za do četiri igrača, a prilikom izlaska igre će igračima ponuditi tri kampanje u sklopu koji će se nasumce generirati veliko područje sa nekoliko individualnih područja kroz koje ćete se boriti. Svako od područja će imati varijabilne elemente koje se mogu mijenjati za svako igranje, što ima za cilj dati igračima veliku dozu zabave i ponovnog igranja. Borba će u multiplayeru biti isključivo u realnom vremenu, tako da će oni željni taktičke borbe ostati zakinuti.

Kad izađe, igrači će u Inquisitionu imati na izbor 9 heroja koje će moći koristiti a u budućnosti se planira „puno DLC-ova, puno novih heroja i levela“, kaže producent Scylla Costa. Također, neće se uvoditi pretplatničke naknade za pristup dodatnom multiplayer sadržaju, ali igrači kojima je grind za dodatni sadržaj mrzak će moći kupiti Platinum, „opcionalnu“ valutu kako bi došli do kvalitetnijih stvari brže. Principi multiplayera zvuče neodoljivo slični onima iz ME-a 3, poboljšani kroz iskustvo koje su developeri iz BioWarea stekli upravo na Mass Effectu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:31