Dragon Age: Inquisition dobio datum izlaska

Dragon Age: Inquisition dobio datum izlaska

Nakon što je Witcher 3 odgođen, igrači željni dobrih RPG-eva su ostali zakinuti za visokobudžetni naslov iz žanra. Danas će svi oni sigurno imati osmijeh na licu jer je Bioware konačno objavio službeni datum izlaska najnovijeg dijela Dragon Age franšize.

Datum je, kao što se i špekuliralo smješten u zadnji kvarltal 2014. godine, točnije, Inquisition ćemo igrati od 7. listopada i to na starim i novim Sonyevim i Microsoftovim konzolama, kao i na PC-u. Uz objavu datuma izlaska, također je i prikazan novi trailer koji bi trebao dodatno zagrijati igrače.

Za razliku od svojih prethodnika novi Dragon Age će igrača staviti u proaktivnu ulogu sa većim utjecajem na svijet oko sebe nego ikad dosad. Bit ćete osnivač i predvodnik inkvizicije i jedina osoba koja može zatvoriti tzv. “fade riftove”, pa ste time praktički automatski navažnija osoba na svijetu i imate enorman utjecaj u cjelokupnoj priči.

Sada kada je datum službeno objavljen očekujemo znatno više informacija o igri i gameplayu u narednim mjesecima, iako nam i nije potrebno više detalja kako bismo igru što prije htjeli zaigrati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:18