Dragon Age: Inquisition će imati veze svih orijentacija

Dragon Age: Inquisition će imati veze svih orijentacija

Dragon Age: Inquisition će u sebi sadržavati opcije za sve vrste odnosa – heteroseksualne, biseksualne i homoseksualne. Razlog tome je što svaka veza priča svoju priču, kažu iz BioWarea.

Glavni scenarist za Dragon Age serijal, David Gaider, je dao izjavu tokom GaymerX2 konferencije prošlog tjedna u sklopu BoWareove prezentacije „Gradnja bolje romanse“. Objasnio je da s obzirom da su u Dragon Ageu II postojala samo 4 lika za potencijalne romanse, svi su bili biseksualni jer su developeri htjeli da svaki igrač ima priliku odabira.

„U Inquisitionu smo dobili odobrenje da uvrstimo veći broj mogućih romansi, pa je pala odluka da ovaj puta ne moramo raditi nikakve kompromise. Zato ćemo za neke likove imati isključivo heteroseksualnu opciju, za neke homoseksualnu, a biti će i biseksualnih opcija. Za mene je to bilo izuzetno važno jer su to različite priče koje pričamo.“ – rekao je Gaider.

U donjem videu možete poslušati kompletnu prezentaciju u kojoj je objašnjen proces dizajniranja i neminovne prepreke koje priječe razvoj ovog romantičnog aspekta priče, ne samo u Dragon Age serijalu, već i u svim BioWare igrama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:25