Dokumentarac o Football Manageru stiže u britanska kina

Dokumentarac o Football Manageru stiže u britanska kina

Football Manager, vjerojatno najuspješniji menadžerski serijal uopće dobiva svoju filmsku verziju, točnije dokumentarni film. FilmNova je snimio An Alternative Reality: The Football Manager Documentary i pušta ga u kina diljem Ujedinjenog Kraljevstva idućeg mjeseca.

Vrlo popularan i na našim prostorima, Football Manager je detaljna simulacija svega što se događa u sklopu vođenja jedne nogometne momčadi. Miles Jacobson, predstavnik developera Sports Interactivea je imao sljedeće za reći o filmu – “Dokumentarac nije naša priča, to je priča o ljudima koji bježe u alternativnu realnost u kojoj su oni nogometni menadžeri i efekta kojeg to imalo na njihove živote. To je također priča o tome kako igra koju su napravili zaljubljenici u nogomet postaje dio onoga što je u početku simulirala.”

Film nije samo za fanove kažu – “Nije samo za ljude koji igraju, također je za ljude koji su se ikad zapitali zašto neki tako dugo vremena provode u tom svijetu”. Zasad će samo Britanci imati priliku film gledati u kinu, i to samo jednu noć – u četvrtak, 7. listopada. Iako se još ne zna točan datum, vjeruje se da bi nedugo nakon toga film trebao izaći i na DVD-u. Ovo će također biti i odlična promocija za nadolazeći Football Manager 2015.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:03