DLC mape za Evolve će biti besplatne

DLC mape za Evolve će biti besplatne

Multiplayer igre uvijek imaju problem sa DLC paketima koji mogu razjediniti igrače na one koji ga preuzmu i one koji ne žele više novaca trošiti na igru, te ga ne preuzmu. To na sreću neće biti slučaj sa novim multiplayer FPS-om Evolve, jer će sve mape koje se budu dodavale kroz DLC pakete biti besplatne.

Kreativni direktor igre Phil Robb je upravo to potvrdio za IGN – “Ne želimo podijeliti igrače, tako da će sve naše mape biti besplatne. Ne želimo da se itko nađe u situaciji da bude izbačen sa servera samo zato što nije nešto kupio.”

Iako će mape biti besplatne, za dodatne sadržaje poput novih likova ili čudovišta će igrači ipak morati izdvojiti novac. Ono što će sve igrače sigurno razveseliti je podatak da ćete moći igrati sa ili protiv igrača koji imaju dodatne likove i/ili čudovišta čak iako ih vi nemate.

“Dodavat ćemo likove i čudovišta, a ako ih vi ne želite kupiti, a prijatelj želi to je OK, on će kroz svoju kupovinu obogatiti vaše iskustvo igranja. Iako nećete moći kontrolirati te likove, moći ćete igrati s njima.” – dodao je Robb.

Evolve izlazi u veljači, a ako želite igrati vaše će računalo morati zadovoljiti ovakve sistemske zahtjeve, a ukoliko vas zanima kako će igra izgledati svakako provjerite naše prethodne objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:08