DICE razmatra early access model za buduće Battlefield naslove

DICE razmatra early access model za buduće Battlefield naslove

Battlefield igrama nisu strana beta testiranja igara prije službenog izlaska. Zatvorena beta za Hardline je počela ovaj tjedan, a i prijašnje igre su dale igračima šansu igranja limitiranih izdanja. Problem je što se većina ponaša kao demo, što developerima ne pomaže prilikom rješavanja onih zadnjih, sitnih problema i bugova.

Jedan od glavnih šefova u DICE-u, Karl Magnus Troedsson je sada rekao kako, za buduće Battlefield igre, razmatraju, u zadnje vrijeme popularni, early access model. – “Nemamo ništa službeno za objaviti, ali imamo rasprave što se toga tiče. Taj stav ne dolazi sa poslovne perspektive, već više sa stajališta da bi nam takav potez pomogao da objavimo što stabilniju igru.”

Troedsson je nastavio govoreći da se u raspravama još nije spominjala cijena, ali bi za tako nešto tražili povratnu informaciju od igrača prije nego što bi išta konkretno odlučili. Također ako bi se išlo u ovom smjeru, to se ne bi dogodilo na globalnoj razini – “Vrlo vjerojatno ne bismo dali pristup svima, radilo bi se o određenim geografskim teritorijima ili bi pristup imali igrači koji su kupili prethodne igre.”

Za kraj je još jednom naglašeno da ako bi bilo kakvih noviteta bilo kod izdavanja budućih igara svi bi bili tamo zbog kvalitete proizvoda, a ne poslovnog uspijeha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:24