Diablo II rekreiran u Minecraftu

Diablo II rekreiran u Minecraftu

Kad je Minecraft u pitanju često se za neki poznati sadržaj više veže oznaka ”kad”, a ne ”ako”. Vrlo je vjerojatno da ćemo jednog dana imati priliku vidjeti Minecraft inačicu svake popularne igre, a sada je izgleda došao red i na Diablo II.

Korisnik sa D2jsp fourma imena laztheripper je odlučio napraviti Diablo II mape, koja će, uopće ne sumnjamo, biti itekako dobro primljena od strane publike. Čini se kako mape još uvijek nisu dostupne za preuzimanje (što je pomalo začuđujuće), ali zato možete u sklopu detaljne i opširne galerije pogledati točno kako to izgleda „kockasti Diablo“.

Minecraft se od svojih početaka pokazao kao alat za ultimativnu kreativnost, a brzim pretragama na Googleu možete doći do nekih nevjerojatnih kreacija. Nedavno je održan i natječaj za najbolje leteće kreacije o kojem smo i mi pisali. Ono što je specifično za Minecraft je da su igrači više slični modderima, nego „običnim“ igračima, jer se većina njihovih uradaka može preuzeti, kako bi se u njima moglo uživati iz prve ruke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:15