Dead Island film ponovo u izradi

Dead Island film ponovo u izradi

Izdavač Deep Silver će još jednom pokušati napraviti film baziran na svojoj Dead Island franšizi. Navodno su ušli u partnerstvo sa Occupant Entertainmentom da pakiraju, produciraju i financiraju baziran na igri, koji će biti smješten na idilični otok napučen zombijima.

“Dead Island franšiza pruža bogatu i jedinstvenu podlogu koja se može proširiti još više od samih video igara. Radujemo se mogućnosti da vidimo kako Dead Island postaje dostupan novoj publici, a također želimo i pokazati koliko smo se svi mi zabavljali dok smo izgrađivali, sada već poznati, Dead Island brend.” – rekao Klemens Kundratitz, direktor Koch Media, vlasnika Deep Silvera.

Ove vijesti su jako slične onima iz 2011. kada je Deep Silver, praktički isto dogovorio sa Lionsgateom, ali taj je projekt na kraju ipak propao. Nakon što su se prava ponovo vratila Deep Silveru, sa projektom su pristupili Occupantu, koji je bio i jedan od izvornih ponuđača 2011. Lionsgate je tada za igru zainteresirao fantastični CGI trailer kojeg su pogledali milijuni ljudi na YouTubeu, a dobio je i Zlatnog Lava u Cannesu na Međunarodnom Festivalu Kreativnosti (nagrada za reklame), no ipak, čini se da jedan trailer nije bio dovoljna motivacija da Lionsgate projekt odradi do kraja.

Deep Silver trenutno ima puno posla sa Dead Island franšizom. Rad na nastavku za konzole nove generacije i PC im oduzima najviše vremena, ali također rade i na Dead Island: Epidemic, prvoj MOBA igri sa zombijima, te Escape Dead Island, stealth igri za Xbox 360, PS 3 i PC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:55