Dawngate ulazi u otvorenu Beta fazu

Dawngate ulazi u otvorenu Beta fazu

Čini se kako igre MOBA tipa imamo na svakom koraku, od mega popularnih poput DOTA-e i LoL-a, pa sve do novijih, koje tek rastu kao što je DC-ev Infinity Crisis. Pravo je čudo da EA kao vodeći distributer nije imao jednu svoju. Taj nedostatak je sada ispravljen, jer je njihov Dawngate ušao u fazu otvorenog Beta testiranja.

Zatvorena beta za Dawngate je počela prije nešto manje od godinu dana kroz kojih je igra izbalansirana i sada je konačno spremna za širu publiku. Iako je ovo nova MOBA, je li na bilo koji način različita od onoga što već igramo godinama? Ako je vjerovati riječima developera Waystonea onda jest. U igri će biti točke za osvajanje, te više RTS elemenata koji će vašem timu donositi dodatne resurse kroz meč. Također developer spominje fleksibilno meta-igranje, što omogućuje igračima da pristupe igri na svoj način, no još uvijek nije potpuno jasno na što se to točno odnosi.

Svi navedeni elementi bi trebali biti jaki argumenti da zauzmu svoj dio MOBA tržišta, no hoće li to biti dovoljno? DOTA 2 i LoL svakim danom ruše rekorde po broju registriranih i aktivnih igrača, te su svojevrsna okosnica MOBA žanra, isto kao što je to i WoW za MMO igre. Biti će potrebno puno kvalitetnih i originalnih ideja kako bi se igrači odvukli od “teškaša”.

Ukoliko vam se čini zamiljivom registrirati se možete na službenim stranicama, te početi novu avanturu u MOBA svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:33