Dawngate otkazan

Dawngate otkazan

Dawngate je prvi puta otkriven sredinom 2013. i trebao je predstavljati EA-ov trijumfalni ulaz u MOBA žanr, te sa trona skinuti League of Legends i DOTA-u 2. Stoga je pravi šok da je igra otkazana svega nešto više od 6 mjeseci nakon što je ušla u fazu otvorenog beta testiranja.

„U Dawngateu smo stvorili igru koja nije jednostavni klon postojećih MOBA igara, već jednu koja gura žanr naprijed na mnogo načina. Nakon gotovo 18 mjeseci raznih faza beta testiranja i dalje ne vidimo napredak kojem smo se nadali. Ovo nije rezultat koji smo htjeli, ali beta testiranje postoji za učenje i usavršavanje, te u konačnici, za donošenje teških odluka o tome kako nastaviti.“ – objavio je generalni menadžer projekta, Matt Bromberg uz vijest o otkazivanju.

Dawngate će i dalje biti dostupan igračima narednih 90 dana, a svi igrači će dobiti povrat novca kojeg su potrošili tokom igranja bete. Bromberg je naglasio da bi većina povrata trebala biti odrađena kroz narednih desetak dana, no igrači koji nemaju ažurirane podatke plaćanje će prvo morati kontaktirati EA.

Ako neki slučajno žele znati o čemu se tu radilo, igru još uvijek možete preuzeti sa službenih stranica, a možete pročitati i naše prethodno praćenje Dawngatea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:24