Danas započinje FIFA World otvoreno beta testiranje

Electronic Arts je danas objavio vijest kako je FIFA World, nova free-to-play igra za PC započela sa svojim otvorenim beta testiranjem. Nakon četiri zatvorena testiranja u kojem su sudjelovali samo određeni igrači, FIFA World je sada spremna za sve zaljubljenike u računalni nogomet.

“Ovo je prava prilika za fanove da utječu na razvoj nove igre, a svaka dosadašnja povratna informacija je bila vrlo važna u oblikovanju našeg dugoročnog plana”, rekli su iz Electronic Artsa.

Prema press releaseu, FIFA World je dizajnirana upravo tako da svi igrači lako uskoče u igru. Ona je bazirana na gameplayu koji već poznajemo iz prijašnjih FIFA igara na konzolama, a sadrži FIFA Ultimate Team kao i neke nove elemente o kojima ćemo tek saznati više informacija. Također, igra će sadržavati više od 16,000 igrača te 600 klubova, a moći ćete birati između čak 30 službeno licenciranih liga.

U nastavku pogledajte nekoliko screenshotova i trailer, a ukoliko ste spremni sudjelovati u testiranju, zaputite se na službene stranice igre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:37